0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

З’явилися подробиці про новий електричний кросовер Subaru Solterra

З’явилися подробиці про новий електричний кросовер Subaru Solterra

Північноамериканський підрозділ Subaru оголосив ціни на оновлений електричний кросовер Subaru Solterra 2024 модельного року. Новинка буде доступна у трьох комплектаціях, а про ціни розкажемо нижче.

Оновлений Subaru Solterra має систему повного приводу і рухається двома електромоторами (по одному на кожну вісь). Сумарна потужність його силової установки складає 215 кінських сил, а запас ходу на одному заряді складає 365 км.

На вибір буде доступно три комплектації: Premium, Limited та Touring. Найдоступніша з них (Premium) коштуватиме мінімум 44 995 доларів. У неї увійдуть 18-дюймові легкосплавні диски, мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, бездротовою підтримкою Apple CarPlay і Android Auto і супутниковим радіо SiriusXM, двозонний клімат-контроль, передні сидіння з підігрівом, обігрів бічних дзеркал, світло цифрова панель приладів.

Subaru Solterra у виконанні Limited коштує від 48 495 доларів. До базового оснащення в цій комплектації додаються 12,3-дюймовий дисплей мультимедійної системи, аудіосистема преміум-класу Harman Kardon з 11 динаміками, бездротовий зарядний пристрій для смартфона, 20-дюймові алюмінієві легкосплавні диски, водійське сидіння з електрорегулюванням електроприводом, світлодіодні протитуманні фари, кермо з підігрівом та оббивка салону StarTex. На додаток до цього автомобіля покладено систему кругового огляду, парктроніки та паркувальний помічник.

Топова версія обійдеться у 51 995 доларів. На додаток до вищезазначених опцій у цій комплектації додані панорамний дах з електричним люком, нові сидіння з вентиляцією, цифрове дзеркало заднього виду та глянсовий чорний акцент на капоті.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас