0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

Як буде виглядати новий Subaru Forester

Як буде виглядати новий Subaru Forester

У мережу витекли зображення екстер'єру та інтер'єру нового Subaru Forester. Офіційна прем'єра відбудеться 16 листопада у рамках автосалону у Лос-Анджелесі.

Автомобіль відображений у дорожчих версіях Touring та Sport. Ці модифікації відрізняються наявністю системи повного приводу. Під капотом збережеться 2,5-літрова бензинова четвірка, яка працює в парі з варіатором. Зазначимо, що на актуальній версії автомобіля цей агрегат видає 185 к.с. і 239 Нм крутного моменту.

Зовнішній вигляд кросовера став більш агресивним. Виділяються більші грати радіатора та інша форма передніх фар, яка візуально інтегрована в решітку. Версія Sport отримала бронзові вставки на бамперах, порогах та патрубках вихлопної системи. Завершують образ легкосплавні 19-дюймові колісні диски.

У салоні відразу впадає у вічі нова мультимедійна система. Вона виконана у вигляді вертикального екрану. Приладова - аналогова, але доповнена невеликим "цифровим" екраном. Майже скрізь збереглися фізичні кнопки. На центральному тунелі є два підсклянники.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас