0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

В Японії показали нову Impreza та інші новинки Subaru

В Японії показали нову Impreza та інші новинки Subaru

Компанія Subaru представила на автосалоні в Токіо кілька новинок, у тому числі “заряджену” версію універсала Levorg STI Sport (в Австралії продається під назвою Subaru WRX Sportswagon), яка буде випущена обмеженим тиражем, шосте покоління хетчбека Impreza, а також Cross.

Спортивний універсал Levorg STI Sport створено на базі моделі Levorg STI Sport R EX для японського ринку. Він отримав кілька змін, у тому числі покращене налаштування плавності ходу та керованості, 19-дюймові ковані легкосплавні диски BBS, передні сидіння Recaro та замшеву оббивку. Модель буде випущена обмеженим тиражем всього 500 екземплярів і доступна виключно в Японії.

Крім того, у Японії показали хетчбек Impreza шостого покоління, вперше представлений на автосалоні у Лос-Анджелесі у листопаді 2022 року. Прототип Impreza у версії STI оснащений деталями, які «розробляються та налаштовуються відповідно до спортивних специфікацій», а також гібридною силовою установкою на основі 2,0-літрового бензинового двигуна.

Subaru стверджує, що концепт Crosstrek Boost Gear “усіяний хитрощами, що пробуджують авантюрний дух активного життя”, і на нього встановлюється безліч додаткового обладнання.

Новий легкий позашляховик Subaru Rex — близнюк Toyota Raize та Daihatsu Rocky, призначений тільки для Японії, також отримав концепцію, орієнтовану на бездоріжжя.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас