0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

Subaru випустить позашляхову версію «зарядженого» універсалу

Subaru випустить позашляхову версію «зарядженого» універсалу

На початку цього року Subaru представила заряджену версію моделі Levorg, яка в самій Японії отримала назву Levorg STI, а на інших ринках обзавелася ім’ям WRX Sportwagon. Тепер же, якщо вірити повідомленням японських ЗМІ, компанія готує «позашляхову» версію цього універсала.

Судячи з перших рендерних зображень, опублікованих виданням “BestCar”, головною відмінністю “піднятого” Levorg STI або WRX Sportwagon від простих універсалів стане збільшений дорожній просвіт (до 200 мм), а також наявність пластикового обвісу по периметру кузова, повністю позбавленого забарвлення.

Крім того, така п’ятидверка матиме інший бампер, з’являться чорні рейлінги на даху, а доповнить загальну картину злегка переглянута світлотехніка.

Разом з тим, інсайдери з Японії стверджують, що Subaru збирається відмовитися від свого 1,8-літрового опозитного 4-циліндрового “наддувного” двигуна, але його наступник поки що не називається.

Терміни дебюту новинки не розкриваються, але ходять чутки, що позашляховий Levorg STI/WRX Sportback представлять вже 25 жовтня в рамках виставки Japan Mobility Show 2023.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас