0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

Subaru презентувала оновлений Solterra 2024 року

Subaru презентувала оновлений Solterra 2024 року

На виставці Japan Mobility Show 2023 Subaru представила оновлений електричний кросовер Solterra EV. Головні зміни в новому автомобілі включають в себе квадратне кермо та додаткові функції для передових систем допомоги водієві (ADAS). Крім того, компанія стверджує, що вдало підвищила запас ходу завдяки вдосконаленню енергоємних функцій.

Зміни у Solterra EV були внесені відповідно до відгуків покупців. Наприклад, покупці скаржилися на кругле кермо, яке заважало бачити приладову панель. Заміна його на квадратне рульове колесо дозволяє водіям краще спостерігати панель приладів.

В плані безпеки, модель отримала розширену систему допомоги водієві EyeSight. Вона включає покращену систему допомоги при заторах, допомогу при зміні смуги та функцію запобігання зіткненням для уникнення перехресного руху спереду. Також, задня частина автомобіля оснащена миготливим світлом, яке вмикається під час аварійної зупинки, коли інший автомобіль наближається.

Заряджання електромобіля у надзвичайно холодних погодних умовах тепер стало швидше завдяки покращеній системі обігріву, що скоротило час заряджання до 30% при використанні зарядного пристрою потужністю 90 кВт при низьких температурах.

Найважливішою новиною є збільшений запас ходу моделі, який зараз становить 567 км за оцінкою WLTP. Це досягнуто завдяки вдосконаленням в системі кондиціювання повітря. Також оновлено еко-режим автомобіля з функцією автоматичної активації.

Проте потужність двигуна залишається незмінною: 201 к.с. для передньопривідної одномоторної версії або 215 к.с. для повнопривідної двомоторної комплектації Subaru Solterra 2024 року.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас