0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

Subaru готує випуск нових гібридів

Subaru готує випуск нових гібридів

Subaru представить нові гібриди з технологією Toyota в середині десятиліття, але більше не пропонуватиме гібриди, що підключаються до мережі.

Повідомляється, що Subaru припиняє виробництво гібридів, що підключаються до електромережі (PHEV), зосередивши свої зусилля на електрифікації на акумуляторних електричних транспортних засобах і гібридах з використанням технології Toyota.

Nikkei Asia повідомляє, що Subaru припинить виробництво PHEV через слабкі продажі. Версія PHEV Crosstrek (XV) – єдиного плагіна Subaru – становила лише один відсоток від загального обсягу продажів Subaru у Сполучених Штатах минулого року, або 2600 одиниць.

Subaru ніколи не пропонувала PHEV в Австралії, хоча вона продає гібридні версії Forester і XV і запропонує гібридну версію свого нового Crosstrek цього року.

У 2023 році має вийти повністю електрична Solterra, двійник Toyota bZ4x.
Subaru розробила Solterra спільно з Toyota, яка має 20% акцій компанії. Однак Nikkei Asia повідомляє, що Subaru, швидше за все, буде самостійно розробляти електромобілі (EV).

У звіті повідомляється, що Subaru використовуватиме гібридну технологію від Toyota і випустить нові гібридні моделі приблизно в 2025 році.

Зосередження уваги на технологіях електромобілів дозволить Subaru інвестувати 1,8 мільярда доларів США протягом наступних п’яти років.

Розробка включає завод електромобілів у Гунмі, на північ від Токіо, який відкривається у 2027 році.

Subaru оголосила, що до 2030 року 40 відсотків її доходу буде надходити від гібридних або електромоделей.

Деякі компанії вирішили не випускати свої PHEV останнього покоління, зокрема Kia з останнім Niro та Mercedes-Benz із новим GLC.

Навпаки, Audi знову запропонує PHEV, цього разу у своєму популярному Q5, а Mazda CX-60 стане першим PHEV японського бренду.

Численні бренди оголосили про плани відмовитися від не лише автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння, а й від PHEV. Наприклад, з 2026 року Volvo буде ексклюзивно продавати електромобілі в Австралії, а з 2030 року – у всьому світі, до цього моменту такі компанії, як Bentley, Maserati та Mini, також матимуть лінійки лише для електромобілів.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас