0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

Subaru готує спецверсію седана WRX

Subaru готує спецверсію седана WRX

Седан Subaru WRX найновішого покоління, представлений восени 2021 року, готується отримати вдосконалену версію TR.

У 2023 році ця модифікація може вийти на ринок і стати флагманською версією, яка, хоч і не замінить повноправну STi, але стане своєрідною альтернативою для автомобільних ентузіастів. Автомобіль буде представлений під назвою WRX TR, і його прем’єра відбудеться під час фірмового фестивалю Subaru, що дає нам можливість очікувати дебют найшвидшого представника седанів WRX в актуальному поколінні.

Офіційний анонс нової моделі Subaru WRX TR відбудеться під час події Subiefest Florida. Це найбільша щорічна зустріч прихильників Subaru у штаті Флорида, яка проводиться на відомому автодромі Daytona International Speedway в Дейтоні-Біч.

У 2023 році гонщик Subaru Motorsports USA Тревіс Пастрана і пілот Subaru в ралі-кросі Бакі Ласек представлять новий автомобіль. За єдиним тизером видно, що WRX TR отримає нові темно-сірі колеса з низькопрофільними шинами та гальмівні механізми Brembo.

Щодо інших технічних деталей та характеристик, наразі інформація відсутня. Також не розкрито, чи буде ця спеціальна версія призначена для трасових гонок чи швидкої їзди по бездоріжжю.

Варто відзначити, що наразі у лінійці Subaru WRX вже існують гоночні версії, такі як WRX NBR Challenge 2023 для 24-годинної гонки на Нордшляйфі та WRX Rally Challenge 2023 для національного чемпіонату Японії з класичного ралі, а також модель для участі в чемпіонаті American Rally Association.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас