0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

Subaru анонсувала нову Impreza

Subaru анонсувала нову Impreza

Компактний седан і хетчбек Subaru Impreza версії 2022 модельного року анонсували із попередньою стартовою ціною. Японський автомобіль отримав кілька новий опцій.

Subaru оголошує ціни і ряд оновлень для моделі Impreza 2022 роки для ринку США. Незважаючи на те, що в новому модельному році, змін в автомобілі практично немає, ціни на нього також не змінилися, що має бути гарною новиною для тих, хто планує купити компактний Subie.

Новинка 2022 модельного року – колір кузова Sapphire Blue Pearl, доступний у всіх комплектаціях, як для седана, так і для п’ятидверного хетчбека. Асортимент Impreza складається з чотирьох комплектацій – Base, Premium, Sport і Limited, хоча комплектація Limited тепер пропонується виключно для хетчбека.

Impreza 2022 доступна як в чорному кольорі салону, так і в кольорі слонової кістки в залежності від комплектації.

Шкіра також входить в стандартну комплектацію більш високих виконань моделі, в той час як обробка Limited отримує більш висококласний салон з функціями версії Premium.

Що стосується складу моторної гами, Impreza 2022 модельного року, як і раніше доступна з 5-ступінчастою механічною коробкою передач в базовій комплектації для седана і в базовій і спортивної комплектаціях для хетчбека. Автомобілі, оснащений варіатором Lineartronic, стандартно поставляються з технологією Subaru EyeSight Driver Assist, яка включає в себе автоматичне гальмування перед зіткненням і управління дросельною заслінкою, допомога в утриманні смуги руху, попередження про виїзд з смуги руху і попередження про розгойдуванні, а також попередження про початок руху ведучого автомобіля.

Всі версії нової Impreza будуть оснащені 2,0-літровим оппозитним двигуном, що розвиває 152 кінських сили (197 Нм). Що стосується цін, Subaru заявила, що ціна на Impreza 2022 роки не зміниться, що означає, що ціна стартує з позначки в 18 795 доларів.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас