0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

Право покупки лімітованого Subaru WRX розіграють у лотерею

Право покупки лімітованого Subaru WRX розіграють у лотерею

Особливий седан Subaru WRX дозволять купити лише переможцям лотереї. Виконання STI Sport# з модернізованою ходовою, покращеним охолодженням трансмісії та глянцевим чорним зовнішнім декором випустять накладом 500 примірників.

Subaru заявила про модернізацію ходової (гнучка розпірка передніх стійок і додаткові регульовані тяги), додано спортивний радіатор трансмісії та віброгасний матеріал у піддоні «запаски» і багажнику. Візуальні маркери – 19-дюймові колеса BBS з шинами Michelin Pilot Sport 5 та особливий декор – глянсова чорна решітка радіатора та корпуси дзеркал, антена на даху, спойлер та шильдик WRX S4.

У салоні – крісла Recaro c комбінованим оздобленням (шкірозамінник + штучна замша Ultra Suede), декоративне сріблясте прострочення та різноманітні дрібниці. Двигун – штатна для японського WRX «турбочетвірка» 2.4 з віддачею 275 к.с. та 375 Нм крутного моменту. Привід у STI Sport# повний, коробка передач – варіатор Subaru Performance Transmission.

А ще STI Sport# запропонують лише у чотирьох кольорах кузова: білому Ceramic White, чорному Crystal Black Silica, синьому WR Blue Pearl та блакитному Offshore Blue Metallic.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас