0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

Новий Subaru Forester 2023, у авто є один важливий недолік

Новий Subaru Forester 2023, у авто є один важливий недолік

Компанія Subaru нещодавно внесла незначні зміни до Forester, підготувавши його до 2023 модельного року. Японський кросовер, судячи з опублікованої інформації, зовні практично не змінився. Основну увагу Subaru зосередила на покращенні систем безпеки, що входять до складу фірмового комплексу EyeSight. Крім того, для низки ринків виробник підготував опціональні пакети, що підвищують безпеку кросовера на бездоріжжі. Користувачі Twitter провели комплексний аналіз змін та дали свою оцінку новому Forester.

Відгук: У Forester є щось більше, ніж його позашляхова майстерність. У нього просторий та зручний салон, набір стандартних передових допоміжних засобів для водія та безліч доступних технологій. Але є пара недоліків, які можуть змусити вас подумати про Honda CR-V.

Крім слабкого прискорення, у Subaru Forester є те, що має сподобатися. Цей кросовер-позашляховик забезпечує відчуття та міцність, які потрібні покупцям, а також зручний салон та безліч функцій.

Великою мірою безвільний двигун стримує Forester. Чотирьохциліндровий двигун і автомат CVT не поспішають набирати швидкість. З іншого боку, його кермо, керованість і гальмування більш респектабельні.

Хоча Forester не виглядає спортивним, особливо в порівнянні з провідними суперниками, він почувається впевнено та змінює напрямок зі швидкістю та впевненістю.

Основний недолік Forester, на якому акцентує увагу більшість користувачів, полягає у слабкому двигуні. Сьогодні багато конкурентів пропонують кращу динаміку розгону. Це, можливо, частково пояснює зниження продажу Forester по всьому світу.

Відгук: Forester сяє на ґрунтових дорогах або легкому бездоріжжі. Він має 8,7-дюймовий дорожній просвіт, а також доступне налаштування приводу X-Mode, що адаптує трансмісію та протибуксувальну систему Forester до керування брудом.

Модель Wilderness особливо підходить для виїзду на природу завдяки трохи більшому дорожньому просвіту, модернізованій підвісці та всюдихідним шинам. Загалом Forester пропонує більше можливостей для бездоріжжя, ніж типовий невеликий кросовер.

Саме версія Wilderness, яка якісно підвищує характеристики Forester на бездоріжжі, не з’явиться в Росії через надто високу ціну. Але інші наведені відгуки є актуальними для нашої країни.

Відгук: Незалежно від того, чи чекає на вас тривала щоденна поїздка на роботу або освіжаючий відпочинок на горизонті, Forester забезпечить вам комфортне водіння. Передні сидіння мають хорошу оббивку та хорошу підтримку попереку, а підвіска легко згладжує нерівності дороги.

Дорожній шум зведений до мінімуму. Високий профіль Forester створює деякий шум вітру, але це невелика ціна за командне положення сидіння та чудову видимість.

Оновлений Forester, на думку водіїв, як і його попередник забезпечує високий рівень комфорту. Причому це відчувається на різних дорогах, у тому числі й ґрунтових. Ця особливість вигідно виділяє Forester і натомість конкурентів. Однак японська модель, як і раніше, коштує занадто дорого для свого класу.

Відгук: Все у Forester, здається, було спроектовано правильно. Посадці та висадці допомагають високі двері та дорожній просвіт у стилі позашляховика. Там достатньо місця для чотирьох, а можливо, і п’ятьох дорослих. Рульове колесо має великий діапазон кручення.

Наведені коментарі показують, що Forester є оптимальним для людей, яким необхідний кросовер для будь-яких доріг.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас