0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

Компанія Subaru вивела на ринок новий кросовер Forester у виконанні STI Sport

Компанія Subaru вивела на ринок новий кросовер Forester у виконанні STI Sport

Компанія Subaru вивела на домашній ринок новий кросовер Forester у виконанні STI Sport. Згідно з офіційною заявою, такий кросовер поєднує в собі маневреність та комфорт седана. Нова версія Subaru Forester 2022 розроблена для поліпшення поведінки автомобіля в умовах щоденного використання. При цьому ця модифікація стала топовою для японської моделі.

Але незважаючи на сказане, кросовер у перерахунку за поточним курсом виявився порівняно дешевим автомобілем. У Японії за новий Forester STI Sport просять 3,63 мільйонів єн. При розробці цієї моделі японські інженери внесли зміни до налаштувань підвіски та інших елементів, щоб надати кросоверу управління спортивного седана та підвищити якість їзди.

Автомобіль оснастили переднім амортизатором з демпфером, які пригнічують крен кузова та покращують контакт шин з дорогою при активному маневруванні. Задня підвіска набула аналогічних характеристик, що покращило стійкість корми. Під капотом у Forester STI Sport розміщається 1,8-літровий двигун із турбонаддувом, що видає до 177 к.с. потужності.

Візуально японська новинка виділяється за рахунок чорно-глянсових деталей та 18-дюймових колісних дисків оригінального дизайну. У салоні встановлені ексклюзивні передні крісла та сидіння з оздобленням Nappa чорного та червоного кольорів. Крім того, аналогічні відтінки мають деякі декоративні деталі екстер’єру типу накладок на бампери та прострочку на панелі приладів. Поки не відомо, чи буде компанія Subaru постачати нову версію Forester в інші країни, чи обмежиться лише японським ринком.

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас