0
Товари у кошику
Усього:
Допомога
+38 067 474-85-55
+38 044 353-35-65
+38 044 353-35-75
Відділ продажу
Якщо при оформленні замовлення у вас виникли питання, зверніться за вказаними контактами.

Impreza може стати чистим електромобілем

Impreza може стати чистим електромобілем

Сьогоднішня лінійка компанії Subaru включає лише один повноцінний електромобіль. Ним є кросовер Solterra, який пропонується навіть на російському ринку та є похідною моделлю від Toyota bZ4X. Найближчі плани «Субару» пов’язані з електрифікацією. За задумом керівництва японського бренду, до кінця 2026 чотири з її нових автомобілів будуть повністю електричними.

За новими чутками, що прийшли з Австралії, до цього списку може увійти і знаменита модель Subaru Impreza. Натяком на те, що на машину чекає перетворення на електромобіль, послужило зниження її запасу ходу в модернізованій версії (гібрид).

Австралійське видання CarsGuide заглянуло в майбутнє і вирішило уявити, як виглядатиме повністю електрична Імпреза. На рендері, підготовленому художниками журналу, Impreza EV постала в абсолютно новому дизайні, що нагадує стиль, що дістався кросоверу Solterra.

Попереду хетчбеку дісталася вузька оптика, а також бампер складної форми з перегородкою посередині та великими повітроводами з боків. Арки новинки виявилися підкреслені незабарвленим пластиком, який проходить і по нижній частині дверей, на кришці багажника видніється великий спойлер, а колісні диски виконані в незвичайному вигляді і мають чорні ковпаки, що покращують аеродинаміку.

У самій Subaru поки що не підтверджують, але й не спростовують ймовірність перетворення Impreza на чистий електромобіль. Єдиною заявою від керівництва японської марки щодо моделі є інтерв’ю керуючого директора австралійського офісу Subaru Блера Ріда, який заявив:

«Остання Impreza із ДВЗ? Поки що зарано говорити про це. Це культова модель Subaru. Чи є ймовірність, що вона сильно зміниться у майбутньому? 100 відсотків. Я думаю, на ринку завжди знайдеться місце для такого автомобіля».

Написати коментар
0 коментарів

Поки що немає коментарів

Ми викоритовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для вас